Avoinna ma–la 10–21 & su suljettu, avoinna tilauksesta

Varaa huone

KOE HOTELLI MALMIKUMPU OUTOKUMMUSSA

Majoitu, syö ja viihdy Outokummun viihtyisimmässä hotellissa

Majoitu edullisesti ja helposti Pohjois-Karjalassa. Hotelli-ravintola Malmikumpu sijaitsee aivan Outokummun kaupungin ydinkeskustassa, pääkadun varrella. Majoitusvaihtoehtoja tarjoamme perhehuoneesta sviittiin. Meiltä saat majoitusta, herkullista ruokaa, kokouspalveluja sekä viihdettä. Hotellin yhteydessä toimii myös burger-ravintola Kaivos ja yökerho Tunneli.

Kaivostoiminnastaan maailmankuulu Outokumpu sijaitsee lähellä Savon ja Karjalan rajaa. Kaupungissa on matkailukeskus Vanha Kaivos, jossa Kaivosmuseo, museotunneli ja erilaiset näyttelyt johdattelevat elävästi kaivosmiesten arkeen ja kaivoshistoriaan.

Hotelli Malmikummun maukas lounasbuffet Outokummussa, joka arkipäivä.

LOUNAS
ma–pe klo 10.30–14.00

Katso lounaslista

Sviitti poreammeella. Hotelli Malmikumpu. Edullinen majoitus Outokummussa Pohjois-Karjalassa

Huoneet

Majoitamme sinut viihtyisiin ja uusittuihin huoneisiin. Hotellissamme on yhden ja kahden hengen huoneita sekä tilavampia perhehuoneita. Tutustu myös kokous- ja juhlatilohimme.

Aamiainen

Huonehintaan kuuluu aina rehti savolais-karjalainen aamiaisemme. Maukkaalla aamiaisellamme hyödynnämme lähitilojen tuotteita ja tarjoamme itseleipomiamme tuoreita leipiä.

Kaivos Burger

Hotelli Malmikummun Kaivos Burgerista saat kaupungin maukkaimmat burgerateriat, mutta myös herkullista ruokaa  à la carte -listalta!

Karaokea ja tanssia Outokummun keskustassa tarjoaa baari ja yökerho Tunneli

Nightclub Tunneli

Outokummun yöelämää vietetään viikonloppuisiin hotellin alakerrassa, jossa pääsee nauttimaan hyvästä musiikista ja karaokesta klo 24–04.

Emma Belov on Hotelli Malmikummun uusi yrittäjä.

Tervetuloa Malmikumpuun!

Hotelli Malmikumpu toivottaa tervetulleeksi kaikki tulijat niin läheltä kuin kaukaakin. Vuoden 2017 alusta Malmikummun yrittäjänä on virallisesti toiminut Emma Belov.

"Malmikumpu muuttuu vähitellen haaveitteni paikaksi. Eri ravintolatilat alkavat olla remontoidut oman maun mukaisiksi. Kaivos Burger muuttuu tanssi-iltoina buffetiksi, josta saa kahvit, teet, virvoitusjuomat ja suolaista ja makeaa kahvileipää. Koen että hotelli on hyödyllinen lisäpalvelu tanssi-iltoina, kun tanssikansa ajaa pitkiäkin matkoja edestakaisin mieleiseen tanssipaikkaan."